Uniek decor voor al je zakelijke bijeenkomsten

Ver weg van alle drukte, verscholen in het groen, maar toch vlakbij Utrecht ligt het Nacht Fort. We hebben een heel forteiland tot onze beschikking! Dat betekent dat wij een breed scala aan bijeenkomsten kunnen faciliteren. Denk aan vergaderingen, teamuitjes, relatie-evenementen, teambuildingactiviteiten, bedrijfsfeesten etc. Of het nu voor een klein of grote gezelschap is; wij bieden je een unieke ervaring op een bijzondere locatie waar je omringd bent door historisch erfgoed, ruige natuur en watersport mogelijkheden.

 

Verbinden en verrassen

 

Zodra je door de porten naar het historische fort bent, betreed je een oase van rust. Door de combinatie van de historische gebouwen en het ongerepte buitenterrein is Nacht Fort dé locatie om te verbinden en te verrassen. Zowel binnen als buiten, overdag en ‘s avonds en in alle jaargetijden! Van een productieve meeting, tot een ludieke teambuilding activiteit, of een combinatie daarvan; er is van alles mogelijk. Wat dacht je van een bierbrouw workshop of een kunstworkshop of een rondleiding over het forteiland? Ook als jij je team of zakenrelaties in de watten wilt leggen met bijvoorbeeld een gezellige borrel of een (private) diner van de grill, wij denken graag met je mee.

 

Niks is Nacht fort te gek

Niks is hier te gek en we staan overal voor open! Daarnaast houden we van de nacht, waarbij wij het lichtpunt zijn.
Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor de culinaire of creatieve invulling van je bijeenkomst via info@nachtfort.nl